Boekhandel

U kunt De Schatbewaarder bestellen bij de onafhankelijke boekhandels die zijn aangesloten bij Libris en Blz. of bij AKO en Bruna.  In BelgiĆ« bij Standaard boekhandel. De Schatbewaarder is een uitgave van Sdu uitgevers, 's-Gravenhage
Boekhandels die De Schatbewaarder willen opnemen in de collectie kunnen contact opnemen met Ef en Ef media. Paul Impens 06-29108294 of Ronald Rhebergen 06-22424790. 

Signeren 

Zaterdag 4 november, 13.00 uur Hooglandse Kerk in Leiden tijdens de historische markt van Historische Vereniging Oud Leiden. Huib is dan te gast in de stand van Begraafplaats Groenesteeg. Genomineerd voor de publieksprijs voor de Herbegrafenis van Diderik van Leyden Gael. Redder van Leiden. In De Schatbewaarder is heer Diderik redder van zijn ziel. Een herbelevenis. 

Zaterdag 11 november presenteren lokale schrijvers in de omgeving van IJsselstein zich bij Boekhandel en cultuurhuis Logica aan de Benschopperstraat 17 in IJsselstein. Huib is er ongeveer om 15.30 uur. 

Vrijdag 1 december op het Serviceplein van FlevoMeerbibliotheek in De Meerpaal in Dronten. Aansluitend aan de lezing over De Schatbewaarder. Deze begint om 19.30 uur. Boekhandel Voster biedt bij deze gelegenheid De Schatbewaarder aan. Huib is graag bereid uw exemplaar te signeren.